Praktische Info

De Memorial Frederic De Lathouwer wordt georganiseerd door het Crosscomité Heusden vzw, Artevelderuiters, de Gentse Rijvereniging en KRV Schelderuiters in samenwerking met het Gemeentebestuur van Destelbergen.

Dit jaar gaat de cross door op 10.03.19 op de terreinen van de Artevelderuiters.

Dit jaar wordt de initiatiecross opgesplitst in een reeks voor pony’s en een reeks voor paarden met een afzonderlijke prijsuitreiking. Pony’s maximum stockmaat 148 cm zonder ijzer, 149 cm met ijzer ( zie reglement VLP ).

Tijdens de middagpauze is een “MINI CROSS” ( zonder klassement ) voorzien, begeleiding toegestaan. Aangepaste hindernissen voorzien op de terreinen van de manege ( niet op de openbare weg ). Vrije start tijdens de middagpauze, inschrijving gratis, maar gelieve wel in te schrijven zodat we een idee hebben hoeveel deelnemers er gaan zijn. Deelnemers dienen in orde te zijn met de verzekering.  Er is een kleine aanmoedigingsprijs voorzien voor alle deelnemers.

De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 06.03.19 om 24 uur. Je vindt de inschrijvingen onder Deelnemen en dan Startlijsten.

Training mogelijk op zondag 3 maart 2019, zie link hieronder :

Hieronder de links naar het parcours :